Voetbalkampen

Quality Coaching keert terug naar zijn roots. Vanaf 2017 bieden we weer kwalitatieve voetbalkampen aan !!

Inhoud

Inhoudelijk zijn onze kampen gebaseerd op de opleidingsvisie die we uitgewerkt hebben voor onze voetbalschool. De basis bestaat uit een goede lichaams- en balbeheersing. Van daaruit worden dan telkens nieuwe blokjes toegevoegd. Maar wat vooral niet mag ontbreken is een flinke dosis plezier. Aan de hand van spelletjes, pas- & trapvormen, dribbeloefeningen, rondo’s en wedstrijdjes gaan we de deelnemende voetbalkampioenen een flinke brok uitdagingen en FUN voorschotelen zodat ze elke dag met een grote glimlach van het veld stappen.

Net als in onze voetbalschool worden alle sessies vakkundig gegeven door gediplomeerde, ervaren trainers en regentaten LO. Kwaliteit is de norm.

Voor meer informatie over onze voetbalvisie kan u hier terecht.

Praktisch

Alle kampen vinden plaats op de schitterende accomodatie van FC VDP Sport waar we beschikken over meerdere terreinen inclusief een kunstgrasterrein. Deze zijn gelegen aan de Meylweg 52 te Kontich.

Alle kampen zijn self-catering. De spelers nemen dus zelf een lunchpakket mee. De ervaring leert ons dat dit veel praktischer werkt. Na een hele morgen spelen is het immers belangrijk dat elk kind iets kan eten dat hij graag eet. Uiteraard vragen we wel om aandacht te schenken aan gezonde voeding bij het maken van de lunchbox. Wij voorzien water en een gezond vieruurje om de dag te eindigen.

Deelname kost 125 € voor een kamp van 5 dagen, 100 € voor een kamp van 4 dagen en 75 € voor een kamp van 3 dagen.Wij streven ernaar om ons kwalitatief kamp aan een zo scherp mogelijke prijs aan te bieden. Om deze reden kunnen wij geen korting aanbieden voor bv. meerdere deelnames uit hetzelfde gezin. Uiteraard kan u wel altijd een attest krijgen voor tussenkomst van de mutualiteit.

Richtleeftijd voor het kamp is U6 t/m U12.

Spelers kunnen worden opgevangen tussen 8:00 en 17:00. Het effectieve kamp vindt plaats tussen 9:00 en 16:00.

Voor een overzicht van de aangeboden voetbalkampen verwijzen we u graag door naar onze activiteitenkalender

Sports Coaching - Sint Bavostraat 93, 2610 Wilrijk - info@sports-coaching.be - 03/297.25.78